Piilo (Merrington B)

10,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000005

Piilo (Merrington B)

Suurenna klikkaamalla

Nuori Bill nauttii elämästään: hänellä on hyvä koti, hän pelaa jalkapalloa koulun joukkueessa ja toivoo kaupungin jalkapallojoukkueen kapteenin huomaavan hänen lahjakkuutensa, jolloin hän saisi tilaisuuden päästä hyvämaineiseen joukkueeseen. Juuri ratkaisevalla hetkellä, kun Billillä on hyvä tilaisuus saada potkaistua pallo maaliin, Billin elämään tulee kuitenkin suru, joka muuttaa hänen koko elämänsä. Kirjassa kerrotaan nuoren Billin vaiheista, kun hänen äitinsä kuolee yllättäen. Bill kohtaa uusia asioita: hautajaiset, perheessä tapahtuvat muutokset, koulutoverien ja opettajien suhtautuminen, selviäminen ikävästä ja monista tunteista.

Kirjan jokaiseen lukuun sisältyy pohdintaosa avuksi lukijan oman surun käsittelemiseen. Kirjasta saavat apua surevat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä, mutta myös ne, jotka haluavat löytää tapoja kulkea menetystään surevien rinnalla. Sopiva myös henkilöille, jotka ovat lapsuudessaan tai nuoruudessaan kokeneet menetyksiä mutta joiden surun käsitteleminen on jäänyt silloin kesken.

Kirjan kirjoittaja Bill Merrington on pappi, psykologian tohtori ja käytännön sielunhoitaja, joka tukee työssään surevia lapsia, nuoria ja perheitä (www.counsellingcare.org).