Lapsen sydän, Elijah Housen DVD-opetussarja

20,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000072

Lapsen sydän, Elijah Housen DVD-opetussarja

Suurenna klikkaamalla

Kansiossa kaksi levykettä, joissa on valikko suomen-, ruotsin- ja vironkieliselle tekstitykselle. Kukin opetus kestää 20 min. 

Aiheet: Anteeksipyyntö, Korjaaminen, Tunteet, Katkerat tuomiot, Kuri, Katkerat odotukset, Sisäiset valat, Raskausaika ja varhaislapsuus, Siunaukset. 

Opetuksissa Mark ja Maureen Sandford, Kathie ja Robert Fetveit, Thea Logherty, ja heidän lapsensa perheineen. Esimerkit kustakin aiheesta ovat heidän perhepiiristään

Ohjelmasarja Lapsen sydän tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Meissä kaikissa on rikkinäisyyttä ja haavoitamme tahtomattamme lapsiamme. Sielunhoidon veteraani Mark Sandford opettaa, miten vanhemmat voivat auttaa lasta paranemaan sisäisistä haavoistaan silloinkin, kun he itse vielä ovat rikkinäisiä ja keskeneräisiä. Sarjassa keskitytään siihen, miten vanhempien ja lasten keskinäinen kunnioitus saadaan palautettua ja miten perheen sisäisiin suhteisiin saadaan Jumalan mielen mukaista vuorovaikutusta.

Opetukset soveltuvat hyvin seurakuntien soluissa ja rukousryhmissä yhdessä katseltavaksi. Jokaisen aiheen lopussa on kysymyksiä yhteisen keskustelun pohjaksi.